// This loads the JQuery UI Style Sheet

Validé-dagen

Validé er partner i Smart City-klyngen. Med Nordic Edge rett rundt hjørnet, kåring av Stavanger som Norges smarteste by og et yrende oppstartsmiljø innen smartteknologi viser vi i Validé hvordan vi jobber med forretningsutvikling, innovasjon og nettverk innen fenomenet smart-tech. Du er herved invitert til smakfull lunsj i Måltidets hus 3. september. kl 12.00 – 13.30

Vi serverer korte, energiske innlegg fra bransjen, forskere, finans og gründere. Vi nevner: John Morten Storflor fra Innovasjon Norge om klynger, såkorn og presåkorn, Øyvind G. Schanche fra Venturefondet 4D – om investorenes interesse for smart-teknologi, Gry Isabel Sannes presenterer ITSA sitt rykende ferske vekstprogram for selskap som vil nå lengre, og leder for Smartby-klynge, Stig Finnesand.


I tillegg pitcher Validé-selskap sine smarte løsninger.


I vår deltok UiS-forsker Rune Todnem By på TEDxStavanger. Dere får TED-foredraget hans:

«Let´s go EPICally MAD» Gled dere!


Hvem: Validé inviterer deg enten du er forsker, akademiker, gründer, investor, partner, kollega i startup-bransjen, kollega i innovasjonsparken, stor eller liten bedrift, student eller bare interessert i hva som skjer i et mangfoldig innovasjonsmiljø.

Hva: Møt oss i Validé, møt våre partnere, møt våre dyktige gründere, møt hverandre.

Hvor: Foajeen i Måltidets Hus, Innovasjonspark Stavanger.

Når: 3. september 2019 kl 12.00 – 13.30.

Hvordan: Påmelding: https://www.eventbrite.co.uk/e/valide-dagen-tickets-69274340417


Hjertelig velkommen

Eksklusiv lansering av nasjonalt smartby-veikart

Design og Arkitektur Norge (DOGA) har i samarbeid med Smartbyene, Nordic Edge og utvalgte offentlige og private aktører fra hele landet definert hva smartby er i norsk sammenheng, og laget felles prinsipper og tiltak for hvordan vi skal bruke de muligheter som ligger i ny teknologi for å skape bedre byer og steder for innbyggerne. Resultatet er et nasjonalt veikart for smarte og bærekraftige byer og lokalsamfunn, som offentliggjøres for første gang på Arendalsuka.

Read more

Program på Arendalsuka

Arendalsuka is an annual, national gathering in Norway. The programme is therefore in Norwegian: Nordic Edge seiler inn til Arendal på 'Smartskuta' for å delta med fire innlegg i årets program.

Read more

Gründere i vekst har vært en døråpner

Gründere i vekst vært en viktig døråpner inn i nye markeder, for etablering av nye prosjekter.

Read more

// This loads the JQuery UI Javascript file. Note it's 1.11.2. A newer will most likely be available.