// This loads the JQuery UI Style Sheet

SPIR-prisen jakter de beste grønne løsningene

Nominasjonsrunden for SPIR 2020 er åpnet

Formålet med SPIR-prisen er å synliggjøre norsk innovasjon og næringsutvikling som kan bidra til å forsere overgangen til et fossilfritt samfunn, og å løfte fram historiene om personene som står bak framskrittene. Prisen deles ut hver år av PwC, BKK, Bergen Næringsråd og Energi og Klima.

Nye kandidater

Kandidater som ønsker å bli nominert til SPIR må være etablert i Norge. De må ha et produkt, en tjeneste eller teknologi som vil bidra til å redusere utslipp av klimagasser og har et forretningsmessig potensial.

Løsningen må være forbi idéstadiet, men ennå ikke være veletablert på markedet. I tillegg kan ikke kandidatene ha blitt tildelt prisen tidligere. At man har vært nominert tidligere er ikke til hinder for å bli nominert igjen.

Søknadsfristen er 20. februar. Meld på her: https://energiogklima.no/spirprisen/slik-deltar-du/

Dette får vinneren

Etter nominasjonsrunden vil de ti beste kandidatene bli presentert fortløpende på Energi og Klima sine nettsider frem til medio mars.

Deretter vil juryen plukke ut tre finalister som vil få sjansen til å presentere sin bedrift for publikummet og juryen under Fornybarkonferansen 2020 i Bergen 20. april, der SPIR-finalen vil bli hold.  

Vinneren får faglig kompetanse fra PwC til en verdi av kr 75 000 og en pengepremie på kr 50 000 fra BKK.

No items found.

International Study: how do you feel about Smart City Technologies?

BI Norwegian Business School is running a large-scale international survey on perceptions of Smart City Technologies. Please take a few minutes to say how you feel.

Read more

Kan din bedrift løse Utsira og Krødsherad sine utfordringer?

DOGA, Nordic Edge og Innovasjon Norge inviterer til en åpen innovasjonskonkurranse med formålet å løse utfordringer knyttet til stedsutvikling, og samtidig fremme bærekraftig næringsutvikling med utgangspunkt i lokale forutsetninger og muligheter.

Read more

Does your company have the solution we seek?

Cities have defined what they main issues are with regards to developing smart and sustainable societies. Now the question is which companies have the solutions they are looking for.

Read more

// This loads the JQuery UI Javascript file. Note it's 1.11.2. A newer will most likely be available.