// This loads the JQuery UI Style Sheet

Sosialt arrangement: Gjør et dumt bygg smart

Bli med å sette ditt preg på INNOASIS

February 13, 2020
18:00-21:00
Hos Nordic Edge, møterom Kvistn, Løkkeveien 111, 4007 Stavanger

Til høsten skal Nordic Edge sammen med en rekke andre smarte bedrifter samlokaliseres i det gamle NAV-bygget i Bjergsted. Her vil også klyngens nye innovasjonssenter INNOASIS holde til.

Nå inviterer vi til en lettbeint kvelds-seanse for å klekke ut de smarteste konseptene, teknologiene og løsningene å fylle bygget med. Kanskje blir det blir verdens mest innovative søppelhåndtering, kantinedrift og kunstinstallasjoner? Eller verdens mest effektive energiløsninger, sykkelparkering, treningskonsepter og arbeidsplassomsutforming?

En kompetent jury vil kåre de beste forslagene, som vi da har mål om å implementere i bygget. Dette blir en god arena for klyngebedriftene å vise frem sin teknologi, initiere nye prosjekter og nettverke på tvers av bedriftsgrensene.  

Vi byr på øl, snacks of fasilitering av prosessen. Dere tar med kreativitet, godt humør og kanskje noen kollegaer også?

Påmelding sendes til prosjektleder for Innoasis, Karl Fjelde Nevland: karl@nordicedge.org

In co-operation with:
No items found.

More EVENTS

March 3, 2020

Date Night med Microsoft for Startups, Lyse Investeringer & IN

Trenger selskapet ditt utviklerressurser, gratis skytjenester eller hjelp til å selge produkter internasjonalt? Microsoft for Startups kommer nå til Stavanger for første gang og vi inviterer nå til en speed date-kveld med Microsoft for Startups, utvalgte investorer og Innovasjon Norge hos Nordic Edge.

Read more ›

March 5, 2020

Stavanger Smart Region snakker Mobilitet

Stavanger Smart Region inviterer til møteserie på Forus-Lab, en møteplass for alle som jobber for smartere byer og samfunn, og de som er nysgjerrig på hvilke utfordringer regionens kommuner ønsker å løse.

Read more ›

March 11, 2020

Vårslippet - om offentlig tilskudd og kommende utlysninger

Offentlig kapital - er det bryet verdt? Bli med på frokostseminar og lær mer om muligheter og begrensninger i virkemiddelapparatet!

Read more ›

See all events
// This loads the JQuery UI Javascript file. Note it's 1.11.2. A newer will most likely be available.